Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/worldcongress.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Nieuwe smartphones en mobiele apparaten die werden aangekondigd op het Mobile World Congress 2011 | World congress

Het Mobile World Congress 2011 vond plaats tussen 14 en 17 februari en zoals verwacht was dit weer een spectaculaire tentoonstelling van nieuwe en binnenkort komende mobiele telefoons, smartphones, besturingssystemen, applicaties en mobiele technologie. Terugkijkend op het evenement en mijn vorige voorspellingsartikel voor nieuwe mobiele telefoons op het MWC, laten we eens kijken welke telefoons de beste van het beste waren op het MWC.

In mijn vorige artikel heb ik een paar voorspellingen gedaan van wat ik had uitgezonderd dat fabrikanten van mobiele telefoons op het evenement zouden presenteren en een paar zijn uitgekomen, maar zoals altijd waren er onderweg een paar verrassingen. De Apps Planet was een op Apps gerichte tentoonstelling waar ontwikkelaars en netwerkproviders hun nieuw ontworpen en toekomstige apps konden laten zien. Dit was een zeer populair onderdeel van het evenement, maar laten we eens kijken naar de aanwezige handsets. In mijn voorspelling dacht ik dat Nokia een nieuw toestel zou presenteren, maar helaas niets spannends van team Nokia.

De Samsung-stand was echter druk om te benaderen, omdat ze een aantal geweldige handsets onthulden, waaronder de Samsung I9100 Galaxy S II, een krachtige smartphone, de Galaxy Tab 10.1, een prachtig ontworpen tablet en de Samsung Galaxy Gio S5660, een modieus lid van het Galaxy-assortiment. Ik voorspelde dat de Galaxy I9100 S 2 op de show zou kunnen zijn en het is echt een prachtige smartphone met een breed scala aan functies aan boord, dit was absoluut de belangrijkste ster van de Samsung-stand. Mijn voorspelling voor de Galaxy Ace, Mini en Suit is misschien nog onderweg, maar ze waren niet aanwezig op de show.

Sony Ericsson kwam trouw aan zijn vorm en verbaasde alle bezoekers met de Sony Ericsson XPERIA Play-smartphone, een hoogwaardige gametelefoon van Sony, compleet met de meest verbazingwekkende gamecontroles die lijken op een gameconsole. Ja, ik heb voorspeld dat deze gaming-telefoon de belangrijkste attractie zou zijn, maar helaas was er geen teken van een XPERIA X-reeks telefoons zoals ik had verwacht, hoewel Sony Ericsson wel twee XPERIA-smartphones had die zeer modieus zijn en binnenkort onze kant op komen, die omvatten de Sony Ericsson XPERIA Pro en de begeerlijke Sony Ericsson XPERIA Neo.