Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/worldcongress.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Georgia World Congress Center | World congress

Der Zweite Weltkrieg hat die Entwicklung des Fernsehens aufgehalten. Nach dem Krieg nahmen die TV-Verkäufe jedoch schneller zu, als man sagen könnte: “Hi Ho Silver, Away!” Bis 1950 hatten etwa 9% der amerikanischen Haushalte einen Fernseher. Bis 1953 hatte die Hälfte aller Haushalte einen Fernseher. Bis 1962 hatten 90% aller Haushalte einen Satz. Heute haben 98% der amerikanischen Haushalte mindestens einen Fernseher und 76% der Familien haben mehr als einen Fernseher.

Anfangs verteilten nur zwei Netze Fernsehprogramme für ungefähr 3½ Stunden pro Tag. Heute gibt es Hunderte von Kanälen, die rund um die Uhr und sieben Tage die Woche für Unterhaltung sorgen. Infolgedessen werden Menschen durchschnittlich 4½ Stunden pro Tag auf ihre Bildschirme geklebt. Dies ist mehr als die Hälfte der Freizeit der Menschen! Viele Menschen können sich ein Leben ohne Fernsehen nicht einmal vorstellen. Diese phänomenale Transformation fand innerhalb von nur drei Generationen statt.

Het Georgia World Congress Center is een van de grootste congres- en beursfaciliteiten in het land. Het Georgia World Congress Center, gelegen in het hart van het centrum van Atlanta, verwelkomt elk jaar miljoenen bezoekers. Het maakt deel uit van een sport- en entertainmentcomplex met de Georgia Dome en Centennial Olympic Park. De faciliteit is gunstig gelegen voor alles wat Atlanta te bieden heeft, inclusief restaurants, hotels en winkels.

De faciliteit heeft grote beurzen, grote congressen, bedrijfsevenementen, sportevenementen en auto- en bootshows georganiseerd. Met 3.9 miljoen vierkante meter aan flexibele congresruimte heeft het Georgia World Congress Center configuraties om aan vrijwel elke behoefte te voldoen. Er zijn tientallen mogelijke kamergroottes en opstellingsopties. Van informele tot elegante evenementen, het Georgia World Congress Center is de perfecte locatie voor speciale evenementen. Het complex bestaat uit drie gebouwen die verschillende evenementen van verschillende grootte kunnen verwerken die tegelijkertijd plaatsvinden.

Er is 1,5 miljoen vierkante voet tentoonstellingsruimte in 12 tentoonstellingshallen. Er zijn 106 vergaderruimten, 2 grote balzalen en 3 auditoria. De Thomas Murphy Ballroom, met 33.000 vierkante meter, biedt plaats aan 2.500 voor het diner en 4.500 voor theater. De Georgia Ballroom biedt plaats aan 2.000 voor het diner en 3.700 voor theater. Het Sidney Marcus Auditorium biedt plaats aan 1.700 mensen en twee kleinere auditoria bieden elk plaats aan minder dan 500 mensen. De audiovisuele partner ter plaatse, PSAV Presentation Services, kan technologische hulpmiddelen leveren, variërend van audiovisuele basisapparatuur tot ultramoderne verlichting, enscenering en digitale projectoren.

In het hele complex vindt u een verscheidenheid aan eetgelegenheden. Er zijn cafés en foodcourts in elke hal, concessiestands en voedselkarren. U kunt kiezen uit Outtakes Quick Cuisine, Atlanta Grill, Sonny’s Real Pit Bar-B-Q, Baja Fresh Mexican Grill en Starbucks. Terrassen, het verfijnde restaurant van de faciliteit, is tijdens alle grote evenementen geopend. Andere voorzieningen voor gasten zijn onder meer FedEx Office Business Centers, draadloze internetzones, een cadeauwinkel, informatiebalies bij de ingang van elk gebouw en een toeristen- en conciërgebalie om informatie te verstrekken over attracties in de omgeving.