Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/worldcongress.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Blog | World congress

Nieuwe smartphones en mobiele apparaten die werden aangekondigd op het Mobile World Congress 2011

Het Mobile World Congress 2011 vond plaats tussen 14 en 17 februari en zoals verwacht was dit weer een spectaculaire tentoonstelling van nieuwe en binnenkort komende mobiele telefoons, smartphones, besturingssystemen, applicaties en mobiele technologie. Terugkijkend op het evenement en mijn vorige voorspellingsartikel voor nieuwe mobiele telefoons op het MWC, laten we eens kijken welke telefoons de beste van het beste waren op het MWC.

In mijn vorige artikel heb ik een paar voorspellingen gedaan van wat ik had uitgezonderd dat fabrikanten van mobiele telefoons op het evenement zouden presenteren en een paar zijn uitgekomen, maar zoals altijd waren er onderweg een paar verrassingen. De Apps Planet was een op Apps gerichte tentoonstelling waar ontwikkelaars en netwerkproviders hun nieuw ontworpen en toekomstige apps konden laten zien. Dit was een zeer populair onderdeel van het evenement, maar laten we eens kijken naar de aanwezige handsets. In mijn voorspelling dacht ik dat Nokia een nieuw toestel zou presenteren, maar helaas niets spannends van team Nokia.

De Samsung-stand was echter druk om te benaderen, omdat ze een aantal geweldige handsets onthulden, waaronder de Samsung I9100 Galaxy S II, een krachtige smartphone, de Galaxy Tab 10.1, een prachtig ontworpen tablet en de Samsung Galaxy Gio S5660, een modieus lid van het Galaxy-assortiment. Ik voorspelde dat de Galaxy I9100 S 2 op de show zou kunnen zijn en het is echt een prachtige smartphone met een breed scala aan functies aan boord, dit was absoluut de belangrijkste ster van de Samsung-stand. Mijn voorspelling voor de Galaxy Ace, Mini en Suit is misschien nog onderweg, maar ze waren niet aanwezig op de show.

Sony Ericsson kwam trouw aan zijn vorm en verbaasde alle bezoekers met de Sony Ericsson XPERIA Play-smartphone, een hoogwaardige gametelefoon van Sony, compleet met de meest verbazingwekkende gamecontroles die lijken op een gameconsole. Ja, ik heb voorspeld dat deze gaming-telefoon de belangrijkste attractie zou zijn, maar helaas was er geen teken van een XPERIA X-reeks telefoons zoals ik had verwacht, hoewel Sony Ericsson wel twee XPERIA-smartphones had die zeer modieus zijn en binnenkort onze kant op komen, die omvatten de Sony Ericsson XPERIA Pro en de begeerlijke Sony Ericsson XPERIA Neo.

Waarheen het milieu – Wereldcongres van de VN om een ​​sleutelrol op milieugebied te spelen

In juni 2012 zal er een zeer belangrijk evenement plaatsvinden in Brazilië. In het kader van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) zal het Wereldcongres over justitie, bestuur en recht voor milieuduurzaamheid (Wereldcongres) worden georganiseerd ter ondersteuning van het Rio +20-proces, zo genoemd omdat het 20 jaar na het eerste Earth Summit in Rio in 1992.

Het Wereldcongres zal procureurs-generaal, aanklagers, auditeurs-generaal, opperrechters en hoge rechters samenbrengen, evenals parlementariërs van over de hele wereld. Ze zullen beraadslagen over tal van juridische kwesties met betrekking tot ecologische duurzaamheid en duurzame ontwikkeling. De uitkomst van het Wereldcongres is potentieel ingrijpend.

Als het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid voor het welzijn van de aarde – en bij uitbreiding onszelf – staan ​​we voor grimmige keuzes. Kiezen we voor de minder dan holistische benadering van onze buren? Of erkennen we dat wat er met onze buren gebeurt, verband houdt met ons eigen welzijn?

Zo hebben China en India tussen 1989 en 2003 gemiddeld respectievelijk 60 en 45 miljoen ton CO2 per jaar toegevoegd. China lijkt negen miljard kWh elektriciteit per jaar uit steenkool toe te voegen, terwijl India twee miljard kWh toevoegt. De collectieve schade aan het systeem van deze twee buren is brutaal duidelijk voor elke bezoeker van deze landen.

Landen hanteren verschillende benaderingen van energieverbruik en passen verschillende milieunormen toe. Begrijpelijk, aangezien het proces wordt gegijzeld door individuele commerciële belangen en sterk gepolitiseerd is.

Maar onze omgeving draait niet alleen om individuele acties – het gaat om collectieve acties. Het welzijn en de duurzaamheid van onze aarde zijn in het collectieve belang van alle naties.

Dit wordt al lang erkend. De VN-conferentie over het menselijk milieu in Stockholm in 1972 verklaarde formeel dat het milieu, ‘het natuurlijke en het door de mens gemaakte’ ‘essentieel was voor het welzijn van de mensheid, voor het genot van fundamentele mensenrechten en voor het recht op leven zelf’.

Georgia World Congress Center

Der Zweite Weltkrieg hat die Entwicklung des Fernsehens aufgehalten. Nach dem Krieg nahmen die TV-Verkäufe jedoch schneller zu, als man sagen könnte: “Hi Ho Silver, Away!” Bis 1950 hatten etwa 9% der amerikanischen Haushalte einen Fernseher. Bis 1953 hatte die Hälfte aller Haushalte einen Fernseher. Bis 1962 hatten 90% aller Haushalte einen Satz. Heute haben 98% der amerikanischen Haushalte mindestens einen Fernseher und 76% der Familien haben mehr als einen Fernseher.

Anfangs verteilten nur zwei Netze Fernsehprogramme für ungefähr 3½ Stunden pro Tag. Heute gibt es Hunderte von Kanälen, die rund um die Uhr und sieben Tage die Woche für Unterhaltung sorgen. Infolgedessen werden Menschen durchschnittlich 4½ Stunden pro Tag auf ihre Bildschirme geklebt. Dies ist mehr als die Hälfte der Freizeit der Menschen! Viele Menschen können sich ein Leben ohne Fernsehen nicht einmal vorstellen. Diese phänomenale Transformation fand innerhalb von nur drei Generationen statt.

Het Georgia World Congress Center is een van de grootste congres- en beursfaciliteiten in het land. Het Georgia World Congress Center, gelegen in het hart van het centrum van Atlanta, verwelkomt elk jaar miljoenen bezoekers. Het maakt deel uit van een sport- en entertainmentcomplex met de Georgia Dome en Centennial Olympic Park. De faciliteit is gunstig gelegen voor alles wat Atlanta te bieden heeft, inclusief restaurants, hotels en winkels.

De faciliteit heeft grote beurzen, grote congressen, bedrijfsevenementen, sportevenementen en auto- en bootshows georganiseerd. Met 3.9 miljoen vierkante meter aan flexibele congresruimte heeft het Georgia World Congress Center configuraties om aan vrijwel elke behoefte te voldoen. Er zijn tientallen mogelijke kamergroottes en opstellingsopties. Van informele tot elegante evenementen, het Georgia World Congress Center is de perfecte locatie voor speciale evenementen. Het complex bestaat uit drie gebouwen die verschillende evenementen van verschillende grootte kunnen verwerken die tegelijkertijd plaatsvinden.

Er is 1,5 miljoen vierkante voet tentoonstellingsruimte in 12 tentoonstellingshallen. Er zijn 106 vergaderruimten, 2 grote balzalen en 3 auditoria. De Thomas Murphy Ballroom, met 33.000 vierkante meter, biedt plaats aan 2.500 voor het diner en 4.500 voor theater. De Georgia Ballroom biedt plaats aan 2.000 voor het diner en 3.700 voor theater. Het Sidney Marcus Auditorium biedt plaats aan 1.700 mensen en twee kleinere auditoria bieden elk plaats aan minder dan 500 mensen. De audiovisuele partner ter plaatse, PSAV Presentation Services, kan technologische hulpmiddelen leveren, variërend van audiovisuele basisapparatuur tot ultramoderne verlichting, enscenering en digitale projectoren.

In het hele complex vindt u een verscheidenheid aan eetgelegenheden. Er zijn cafés en foodcourts in elke hal, concessiestands en voedselkarren. U kunt kiezen uit Outtakes Quick Cuisine, Atlanta Grill, Sonny’s Real Pit Bar-B-Q, Baja Fresh Mexican Grill en Starbucks. Terrassen, het verfijnde restaurant van de faciliteit, is tijdens alle grote evenementen geopend. Andere voorzieningen voor gasten zijn onder meer FedEx Office Business Centers, draadloze internetzones, een cadeauwinkel, informatiebalies bij de ingang van elk gebouw en een toeristen- en conciërgebalie om informatie te verstrekken over attracties in de omgeving.